Elérhetőségek

Mosoly Fogorvosi

Magánpraxis

XI. kerületi fogászati rendelőnk címe:

1111 Bp., Karinthy Frigyes út 14. fszt 1.

 

+36 1 279 0630

+3630 202 6998

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Térkép

Kérdése van?

Nem talált választ a kérdésére?

Kérdezzen!

Idópontot szeretne kérni?

Itt kérhet!

 

Munkatársak

Dr. Jeckel Zoltán – Praxisvezető

1996-ban végeztem Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Fog és Szájbetegségek szakvizsga, szakmai kurzusok és megannyi praxisban eltöltött éveket követően 2003-ban építettem ki rendelőmet.

Kíváncsisággal teli várakozással indult el az első nap, s büszkén mondhatom, hogy minden nap új élményt ad nekem, de ami a legfontosabb: megnyugvást és megoldást a hozzám betérőknek. Számomra különösen fontos, hogy a kezelés arról szóljon, aki ott van: és aki ott van, az tudja, hogy mi történik vele, illetve mit kell tennünk közösen a gyógyulás érdekében. A kezelés nem ér véget a rendelőben. Közösen indítunk el egy folyamatot, annak minden pontját együtt tervezzük meg, illetve valósítjuk meg. A magánpraxis lényege a rugalmasság, de még inkább a szakértelem megfelelő környezettel kiegészítve. Nem azért törekszem jó fogorvosnak lenni, hogy fogorvosi székek sorát valósítsam meg a rendelőben, hanem hogy a személyes kapcsolat megőrzése mellett azonos minőséget kapjon mindenki, aki bizalommal fordul hozzám.

 

Specialitásom: Fogpótlások, Fogmegtartó kezelések, Endodontia, Esztétika.

 

  

Krizsanovszki Georgina – asszisztens, klinikai dentálhigiénikus

Dentálhigiénia, Szájápolási tanácsok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fogászati rendelőnk szolgáltatásai: Fogkőeltávolítás, esztétikus tömés, inlay/onlay, gyökérkezelés, csapos felépítás, röntgen, korona, porcelán héj, ideiglenes korona, kivehető prothezis, implantáció sebészet, foghúzás, fogfehérités