Elérhetőségek

Mosoly Fogorvosi

Magánpraxis

XI. kerületi fogászati rendelőnk címe:

1111 Bp., Karinthy Frigyes út 14. fszt 1.

 

+36 1 279 0630

+3630 202 6998

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Térkép

Kérdése van?

Nem talált választ a kérdésére?

Kérdezzen!

Idópontot szeretne kérni?

Itt kérhet!

 

Szolgáltatások

Gyermekfogászat

Gyerekfogászati tapasztalattal a legkisebbeket is szívesen fogadjuk. Ha tehetjük először megbarátkozunk a fogorvosi rendelő légkörével, a doktorokkal és asszisztensekkel, utána jöhet az érdemi munka.

Tejfogak tömése, eltávolítása,iontoforézise, orthodontiai szűrés. Előbúvó maradó fogak barázdazárása.

 

Fogpótlások

Manapság a parodonthológia és az endodontiarohamos fejlődésének köszönhetően egyre kevesebb fogat kell eltávolítani. Ha mégis találkozunk foghiánnyal nagyon sok lehetőség közül lehet választani. Koronák, hidak, implantátumok, prothezisek...

A legfontosabbnak tartom a nagyon alapos konzultációt és tervezést, ahol a pácienssel együtt választjuk ki az árban és minőségben leginkább megfelelő fogpótlást.

 

Fogmegtartás

Fogszuvasodás korai felismerése

Az egyik legfontosabb fogorvosi feladat, hiszen innen indul ki a legtöbb probléma. Nagyon fontos a rendszeres kontroll vizsgálat ahol korai fázisban elindíthatók a kezelések. Minél kisebb a fogászati probléma, annál könnyebben oldható meg!

Fájdalommentes gyökérkezelés

A gyökérkezelés sajnos sokaknál egyet jelent a fájdalommal. Nap mint nap hallom újonnan érkező pacienseimtől. Félelem, szorongás, rossz közérzet övezi ezt a kezelést. Több mint 15 év távlatából nézve a legfontosabbnak tartom az orvos-beteg közötti jó kapcsolatot és kommunikációt. Ha ez megvan, nincs akadálya egy harmonikus és lényegre törő fogászati kezelés elvégzésére a fájdalommentesség jegyében.
Sokszor máshol már reménytelennek, kihúzásra ítélt fogak kezelését is sikerrel elvégezzük modern érzéstelenítéssel, türelemmel, szakértelemmel.

Praxisunk  nagy hangsúlyt fektet a fogak maximális megőrzésére: rendelőkben a gyökérkezeléseket szakorvosok végzik.

Tökéletes fogfelépítés

 

A hosszú távú siker alapja, hogy tökéletes széli záródású fogműveket alkossunk. A modern anyagokat kombináljuk a jól kiforrott technikákkal, legyen szó egy csapos felépítésről vagy inlayről, koronáról.

 

Esztétika

Rendelői és otthoni professzionális fogfehérítés.

Direkt és indirekt héjak.

Fémmentes koronák.

Fogszínű tömések, inlay, onlay.

 

Szájsebészet

Implantológia.

Bölcsességfogak eltávolítása.

Szájsebészeti rekonstrukciós műtétek.

 

Dentálhigiénia

Professzionális fogkőeltávolítás.

Szájhigiénés tanácsadás.

 

Garancia

Minden elvégzett fogorvosi beavatkozásra 2 év garanciát vállalunk. Ennek feltétele a rendszeres kontrollvizsgálaton való részvétel.

 

Fogászati rendelőnk szolgáltatásai: Fogkőeltávolítás, esztétikus tömés, inlay/onlay, gyökérkezelés, csapos felépítás, röntgen, korona, porcelán héj, ideiglenes korona, kivehető prothezis, implantáció sebészet, foghúzás, fogfehérités