Elérhetőségek

Mosoly Fogorvosi

Magánpraxis

XI. kerületi fogászati rendelőnk címe:

1111 Bp., Karinthy Frigyes út 14. fszt 1.

 

+36 1 279 0630

+3630 202 6998

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Térkép

Kérdése van?

Nem talált választ a kérdésére?

Kérdezzen!

Idópontot szeretne kérni?

Itt kérhet!

 

Fogmegtartás

Fogszuvasodás korai felismerése

Az egyik legfontosabb fogorvosi feladat, hiszen innen indul ki a legtöbb probléma. Nagyon fontos a rendszeres kontroll vizsgálat ahol korai fázisban elindíthatók a kezelések. Minél kisebb a fogászati probléma, annál könnyebben oldható meg!

Fájdalommentes gyökérkezelés

A gyökérkezelés sajnos sokaknál egyet jelent a fájdalommal. Nap mint nap hallom újonnan érkező pacienseimtől. Félelem, szorongás, rossz közérzet övezi ezt a kezelést. Több mint 15 év távlatából nézve a legfontosabbnak tartom az orvos-beteg közötti jó kapcsolatot és kommunikációt. Ha ez megvan, nincs akadálya egy harmonikus és lényegre törő fogászati kezelés elvégzésére a fájdalommentesség jegyében.
Sokszor máshol már reménytelennek, kihúzásra ítélt fogak kezelését is sikerrel elvégezzük modern érzéstelenítéssel, türelemmel, szakértelemmel.

Praxisunk  nagy hangsúlyt fektet a fogak maximális megőrzésére: rendelőkben a gyökérkezeléseket szakorvosok végzik.

Tökéletes fogfelépítés

A hosszú távú siker alapja, hogy tökéletes széli záródású fogműveket alkossunk. A modern anyagokat kombináljuk a jól kiforrott technikákkal, legyen szó egy csapos felépítésről vagy inlayről, koronáról.

Kérdése van? Ne habozzon!

Fogászati rendelőnk szolgáltatásai: Fogkőeltávolítás, esztétikus tömés, inlay/onlay, gyökérkezelés, csapos felépítás, röntgen, korona, porcelán héj, ideiglenes korona, kivehető prothezis, implantáció sebészet, foghúzás, fogfehérités